09
Menu lunchowe obowiązuje od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00.
Cena zestawu luchowego wynosi 29,90 zł.
Menu lunchowe dostępne w tym tygodniu (17.11.2025-21.11.2025)
Dania z zestawu zamawiane osobno w cenach: zupa - 11 zł; danie drugie - 24,90 zł.
CODZIENNIE W PORZE LUNCHU: PIZZA MARGHERITA 30cm Z DODATKOWYM SKŁADNIKIEM 29,90 PLN , SPAGHETTI POMODORO, AGLIO OLIO I AMATRICIAN
3
,A 29,90 PLN
ORAZ SAŁATKA CEZAR, MIESZANE SAŁATY Z WARZYWAMI I SOSEM MIODOWO-MUSZTARDOWY W CENIE 29,90 PLN
| PONIEDZIAŁEK (17.11.2025) | |
| — | Zupa z czerwoną soczewicą |
| — | Sznycel bawarski z gotowanymi ziemniakami i surówką z białej kapusty |
| WTOREK (18.11.2025) | |
| — | Kapuśniak |
| — | Grillowana pierś z kurczaka zapiekana z brzoskwinią i serem z ryżem i surówką z marchwi |
| ŚRODA (19.11.2025) | |
| — | Barszcz ukraiński |
| — | Żeberka w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami na ciepło |
| CZWARTEK (20.11.2025) | |
| — | Zupa fasolowa |
| — | Penne z kurczakiem i brokułem w sosie śmietanowym lub penne carbonara |
| PIĄTEK (21.11.2025) | |
| — | Krem imbirowo-ziemniaczany z grzankami |
| — | Panierowany filet rybny z frytkami i surówką z kiszonej kapusty |